Нашите Партьори

Юнайтед Агро партнира с водещи производители в бранша като:

Pegas Agro

Pegasus-Agro е най-големият производствен комплекс с пълен цикъл, от проектирането в собственото конструкторско бюро до производството на готови продукти. Основната дейност на компанията е производство на самоходни пръскачки, разпръсквачи "Туман-1М" и "Туман-2М". През 2019 г. към продуктовата линия е добавена и новата пръскачка "Tuman-3".

Veles

VELES е един от водещите производители на машини за обработка на почвата в Русия. Гамата от продукти на компанията VELES включва до 50 модела машини за подготовка на почвата и засяване. Всички те са сертифицирани в съответствие с европейските основни изисквания за безопасност.

Sinoboom

Компанията може да се похвали с една от най-пълните продуктови линии в индустрията, със собствена самоходна телескопична стрела, шарнирна стрела, ножица, паяк и монтирани на камион стрелови асансьори, вертикален мачтен асансьор, предлагащ набор от оперативни платформи и продуктови операции, с работни височини от 6-48 метра.

Weifang Telake Agriculture Equipment Co., LTD

Основана през 1999 г., Weifang Telake Agricultural Equipment Co., LTD се намира във Weifang, Shandong, Китай. Компанията е един от най-големите производители на колесни трактори с мощност от 25 к.с. до 260 к.с.

The New Age of Agricultural Technology

Компанията стартира своята дейност през 1998г.
Днес те Създават и прилагат иновативни и интелигентни напоителни технологии, които повишават ефективността на земеделието и качеството на културите.

SalskSelmash

Историята на фабриката започва през 1934 г. Оттогава фабриката пробива пътя си от ремонтни работилници до най-големия производител на монтирано, селскостопанско и комунално-сервизно оборудване.

Имате интерес да подобрите своя работен процес?

Пишете ни или се обадете, ще се радваме да помогнем в избора на най-подходящата техника от водещи производители на световно ниво!