Нашите Партьори

Юнайтед Агро партнира с водещи производители в бранша като:

Pegas Agro

Pegasus-Agro е най-големият производствен комплекс с пълен цикъл, от проектирането в собственото конструкторско бюро до производството на готови продукти. Основната дейност на компанията е производство на самоходни пръскачки, разпръсквачи "Туман-1М" и "Туман-2М". През 2019 г. към продуктовата линия е добавена и новата пръскачка "Tuman-3".

Veles

VELES е един от водещите производители на машини за обработка на почвата в Русия. Гамата от продукти на компанията VELES включва до 50 модела машини за подготовка на почвата и засяване. Всички те са сертифицирани в съответствие с европейските основни изисквания за безопасност.

Sinoboom

Компанията може да се похвали с една от най-пълните продуктови линии в индустрията, със собствена самоходна телескопична стрела, шарнирна стрела, ножица, паяк и монтирани на камион стрелови асансьори, вертикален мачтен асансьор, предлагащ набор от оперативни платформи и продуктови операции, с работни височини от 6-48 метра.

YTO-United Agro partner logo

YTO Group

От 1955 г. насам YTO Corporation непрекъснато се развива като производител на селскостопанска и строителна техника. Компанията напълно посвещава своята дейност на обслужване на клиенти с висококачествени продукти, което включва следпродажбено обслужване на клиенти и предоставяне на резервни части. YTO има 11 най-нови лаборатории, чиято основна цел е да осигури високо качество и да подобри техническите характеристики на селскостопанската и строителна техника.

The New Age of Agricultural Technology

Компанията стартира своята дейност през 1998г.
Днес те Създават и прилагат иновативни и интелигентни напоителни технологии, които повишават ефективността на земеделието и качеството на културите.

Имате интерес да подобрите своя работен процес?

Пишете ни или се обадете, ще се радваме да помогнем в избора на най-подходящата техника от водещи производители на световно ниво!